• Me Jytikset

Jytäjyrsijät on neljän rokkirotan lastenrock-bändi. Olemme soittaneet vauhdikasta, oikeaa rokkia lapsille ja lapsenmielisille jo vuodesta 1996. Jyrsijät on soittanut satoja keikkoja Suomessa ja kymmeniä Venäjällä. Olemme julkaisseet kolme kokopitkää albumia ja kaksi pikku albumia eli EP:tä. Tervetuloa Jytisten maailmaan! 

Lisää kuvia Jytiksistä löydät Instagramista!

Lari Jytäjyrsijä - laulu ja kitara

Lari perusti Jytäjyrsijät vuonna 1996 yhdessä Samin kanssa ollessaan töissä päiväkodissa. Kaikki alkoi Kurkku-punkilla ja Leenu Lehmän rokkibändibiisillä. Lari rämpyttää keikoilla yleensä akustista kitaraa, ja opettaa lapsetkin soittamaan: ilmakitaraa! 

Sami Jytäjyrsijä - laulu ja kitarat

Sami on toinen Jytäjyrsijöiden perustajista. Ensimmäiset vuodet Sami ja Lari kiersivät kahden akustisen kitaran kanssa ympäri Etelä-Suomen päiväkoteja. Sami on hassujen rokki-ilmeiden ja poseerausten erikoismies. Keikoilla hän laulaa ja soittaa sähköiset rokkiriffit. Sami ja Lari säveltävät ja sanoittavat Jytäjyrsijöiden biisit

Samuli Jytäjyrsijä - rummut ja muu kolina

Samuli hoitaa Jytisten rytmipuolen: rumtutumtum, pampampapatipam. Hän hyppäsi mukaan bändiin vuonna 2010, joten Samulin rummutuksen tahdissa on ehditty jo kiertää Suomea ja Venäjää aina Siperiaa myöten. Sellaista biisiä ei olekaan, johon Samuli ei saisi ryhtiä! 

Antero Jytäjyrsijä - basso

Antero on uusin Jytis. Hänet löydettiin itähelsinkiläisestä rotankolosta vasta vuonna 2014. Siihen asti bassoa oli pompotellut Tsygä Jytäjyrsijä, joka on nykyään siirtynyt ansaitulle jyrsijöiden varhaiseläkkeelle. Anteron taikabasso murisee niin, että rytmi pysyy kurissa sillä aikaa, kun Lari ja Sami hölmöilevät. 

Galja Jytäjyrsijä - venäjänkielinen laulu ja koskettimet

Aina kun Jytikset matkaavat Venäjälle tai laulavat Suomessa venäjäksi, paikalla on myös Galja. Galja on pietarilainen muusikko, joka tekee omaa musiikkiaan Chikiss-nimellä. Hän laulaa upealla äänellään ja pimputtelee samalla kummallisia ääniä kummallisista koskettimistaan. Спасибо!